Bine și liniște într-un concept turistic unic în România

Simte biniștea și calmul relaxant al locurilor unice din vecinătatea Salinei Turda

Echitație, piscină, spa, saună și facilități de cazare premium

Wellness 1
Wellness 2
Wellness

Trăim vremuri pline de provocări. Cum alegem ce ne face cu adevărat bine, ce ne aduce liniște și energie binefăcătoare?

Răspunsul nostru e un mix de elemente naturale, facilități wellness premium și profesioniști în arta relaxării.

Vecinătatea Salinei Turda ne-a inspirat să integrăm elemente de salinoterapie în tratamentele spa și dotările piscinei.

Piscină

Piscină de adulți

Piscina încăpătoare (5x15 m, adâncime 150 cm și temperatură 30 grade Celsius, cu sistem de filtrare salin, fără clor) e înconjurată de o zonă generoasă de plajă cu șezlonguri și un tiki bar cu cocktailuri exotice ce vă vor transporta imediat într-o lume a liniștii și relaxării.

  • Tarif Piscină
    100 RON (pentru persoanele din exterior)
Piscina adulti 1
Piscina adulti 2
Piscina adulti 3
Piscina adulti 4
Piscina adulti 5
Piscina adulti 6
Piscina adulti 7
Orar piscină

10.00-18.00

* Pentru clienții cazați: locurile la piscină se rezervă până la ora 10.00.
În limita spațiilor disponibile, oferim 20 de locuri pentru vizitatori, contracost
.

Orar bar

12.00-23.00

Piscină de copii

Atracția resortului, piscina de copii cu dimensiuni de 5x8 m și adâncime 55 cm, cu temperatura constantă de 30 grade Celsius. Apa din piscină este tratată în mod natural, printr-un sistem de electroliză cu apă sărată, fără adăugarea vreunui produs chimic, iar acest lucru o face deosebit de sănătoasă.

Electroliza cu apă sărată reprezintă unul dintre cele mai eficiente sisteme ecologice pentru tratarea apei din piscină, oferind o calitate foarte bună a apei, fără miros de clor sau acțiune agresivă și iritantă pentru piele și mucoase.

Plaja cu nisip, șezlongurile și umbrelele cu dimensiuni adaptate pentru copii sunt de-a dreptul adorate deopotrivă de copii și părinți.

Piscina copii 1
Piscina copii 2
Piscina copii 3
Piscina copii 4
Piscina copii 5
Piscina copii 6
Piscina copii 7
Spa

Sauna cu pereți din sare Himalaya

Sarea din munții Himalaya nu este procesată sau prelucrată chimic de către om. Este o sare pură așa cum era înainte de extracție fiind doar porționată pentru diverse utilizări. Culoarea este neuniformă, având variații de la roz la portocaliu și este dată de conținutul natural de fier.
• Cristalele de sare naturală din munții Himalaya sunt o bogată sursă de subsțante micronutritive, esențiale pentru menținerea sănătății.
• Sodiul natural este principalul mecanism în transportul mineralelor către organismul uman; sarea încălzită de cuptorul din saună degajă ioni negativi readucând echilibrul de ioni din aerul aflat în interior.
• Efectul sării constă și în detoxifierea și energizarea organismului uman.

Sauna umedă

Sauna umedă sau sauna cu aburi susține imunitatea organismului, prin îmbunătățirea oxigenării acestuia.
• Stimulează circulația sângelui.
• Contribuie la eliminarea stresului.
• Îmbunătățește aspectul pielii, care va afișa un aspect mai tânăr și mai sănătos.
• Contribuie la relaxarea musculaturii în urma depunerii efortului fizic intens.
• Reduce tensiunea.
• Asigură o stare generală de bunăstare și relaxare.

Sauna cu infraroșu

Sauna cu infraroșu te ajută să elimini toxinele din organism, să poți scăpa de kilogramele în plus și să te relaxezi alungând stresul.
• Emisia în infraroșu cu lungime de undă mare penetrează țesuturile moi în profunzime, pînă la 3 – 4 cm; în acest fel sunt încălzite straturile inferioare ale epidermei, inclusiv țesutul adipos adiacent.
• Ca urmare se produce o transpirație abundentă care antrenează și secreții ale glandelor sebacee și o serie de reziduuri stocate în țesutul adipos (urme de chimicale, metale grele, etc.).

Masaj

Masaje profesioniste cu kinetoterapeuți atestați.

Masaj SWEDISH
50 minute

Masajul Swedish sau masajul de relaxare este o tehnică de masaj ce vizează dispariția tensiunilor musculare și articulare, acționând benefic, în același timp, și asupra sistemului nervos și circulator.

120 RON

Masaj DEEP TISSUE
50 minute

Masajul Deep Tissue eliberează corpul de tensiuni, dureri și blocaje, acționând asupra straturilor musculare profunde, tendoanelor, ligamentelor, țesuturilor conective. Se realizează cu mișcări lente, dar ferme, și întinderi ușoare.

140 RON

Masaj TERAPEUTIC
50 minute

Masajul terapeutic face parte dintre procedurile de recuperare medicală, fiind unul dintre cele mai eficiente tratamente în cazul multor afecțiuni. Printre beneficii sunt stimularea circulației sângelui, efectul antialgic, stimularea secreției de lichid sinovial intra-articular, îmbunătățirea metabolismului local.

160 RON

Masaj HOT STONES
70 minute

Masajul cu pietre vulcanice este un masaj terapeutic ce ajută întregul corp să se relaxeze. Pietrele calde ajută mușchii să se detensioneze și îmbunătățesc aportul de sânge în zonele pe care sunt aplicate, favorizând schimburile celulare.

250 RON

Masajul CĂLĂREȚULUI
30 minute

Masajul călărețului este o tehnică de masaj localizat ce vizează dispariția tensiunilor musculare și articulare acumulate în urma efortului fizic.

80 RON

Facilități

Între facilitățile noastre, vă invităm să vă bucurați și de o sală de sport / gym, dotată cu cele mai noi aparate, o zonă pentru exerciții yoga și relaxare, și o zonă dedicată celor mici.